duminică, 8 aprilie 2012

Rezultatele campaniei de testare

Dupa cum stiti cu ceva timp in urma am gasit un blog ce oferea spre testare o pereche de papuci . Vreau sa va spun ca am primit papucii la numai cateva zile de la inscrierea in campanie cei de la http://www.zorilestore.ro/ au fost foarte promti si as vrea sa le multumesc :)

La primire pachetul a aratat cam asa :


iar papucii cam asa:
 de fapt arata exact asa cum aratau si in fotografiile de pe site...ce sa zic sunt foarte incantata si in acelasi timp multumita de papuci. Sunt extraordinari de confortabili(ceea ce pentru mine primeaza ca si motiv in alegerea incaltamintei de orice fel)i-am purtat cam 10 zile pentru ca vremea nu mi-a permis sa-i port in fiecare zi si in aceste zile cate opt ore(destul de mult dupa parerea mea)si senzatia pe care am avut-o a fost ...parca asi fi calcat pe ceva moale si pufos...imi plac foatre mult...au o calitate foarte buna(va marturisec sincer ca nu credeam   sa fie asa :P)... iar ca aspect sunt exact asa cum ma asteptam.
In concluzie sunt foarte multumita de papucii primiti,de cum s-au purtat cei de la http://www.zorilestore.ro/ si va recomand si voua sa incercati produsele lor.
P.S  Imi pare rau ca nu am facut o poza si cu ei dupa purtare dar o sa revin odata cu pedichiura promisa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu